WAND AFWERKING

WAND AFWERKING

Zoekt u een moderne of juist een traditionele wandafwerking of plafondafwerking, of herstel werkzaamheden van uw wand(en) of plafond dan bent u op het juiste adres.
Op het gebied van wand en plafond afwerkingen verzorgen wij vele mogelijkheden zoals:

Sauzen

Het aanbrengen van een verflaag van latex (muurverf) op wanden en plafonds.

Scannen/Behangen

Scannen is het plakken van een glasweefsel op gladde wanden. De rollen zijn een meter breed en zijn in verschillende structuren te verkrijgen. Scan behang moet na het plakken altijd afgewerkt worden met een latex (muurverf). Behangen is het plakken van een papier soort op gladde wanden. Behang is in verschillende kleuren en patronen te verkrijgen. Behang is de laatste afwerkingslaag van een wand.

Spackspuiten

Spack is een machinale afwerking (spuitwerk). Spack is in verschillende diktes verkrijgbaar van heel grof tot heel fijn. Het materiaal wordt ook wel spuitspack genoemd.

Spuitwerk

Voor een uitgebreide uitleg van het spuiten van de wanden en plafonds kunt u kijken bij spuit werken onder het kopje Bouwgroep.

Stucwerk

Stucwerk wordt ook wel stukadoren genoemd dit is het gladmaken van wanden en plafonds met een gips. Dit zorgt voor een mooie gladde ondergrond voor het sauzen, scannen en behangen van de wanden en plafonds.

Heeft u wanden of plafonds die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken neem dan even contact met ons op of voor meer informatie, vragen of een vrijblijvende offerte.

Buiten de schilderwerken zijn we ook gespecialiseerd in andere werkzaamheden.Voor meer informatie hierover kijk dan even bij het kopje Diensten.

CONTACT ONS

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Telefoonnummers

Kantoor: 0229-230010

Mobiel:   06-54204168

ADRESGEGEVENS
Kolenbergstraat 40
1695 CD Blokker, NL