BINNEN- EN BUITENSCHILDERWERK

Schilderwerk is niet even zomaar een nieuw laagje verf aanbrengen. Het vraagt om de nodige kennis van de ondergronden, materialen en onder andere de eisen en wensen van de opdrachtgever.

Buiten het feit dat het schilderen van een woning of pand erg mooi kan zijn. Is het schilderwerk een van de meest belangrijke onderhoudsactiviteiten van u woning of pand.

Of het nu om nieuwbouw, onderhoud, binnen of buiten schilderwerk betreft, wij kunnen u bijstaan met jaren lange  kennis en ervaring.

Om goed schilderwerk te leveren is de kwaliteit van de producten ook niet onbelangrijk. Daarom werken we uitsluitend met hoge kwaliteit producten.

Ook met de materialen proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met de wensen en eisen van de opdrachtgever.

Kort samengevat steeds meer mensen kiezen de laatste jaren voor de professionele schilder, vanwege de kennis, de ervaring, de hoogwaardige producten waarmee we werken, maar natuurlijk ook de kwaliteit van het werk.

Wij hanteren nu ook het lage BTW-tarief van 6% voor schilderwerk indien de woning door particulier op z'n minst voor 50% word bewoond en ouder dan 2 jaar is.

Is u woning of pand toe aan een schilder beurt en heeft u interesse neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie, vragen of een vrijblijvende offerte.

Buiten de schilderwerken zijn we ook gespecialiseerd in andere werkzaamheden. Voor meer informatie hierover kijk dan even bij het kopje Diensten.

CONTACT ONS

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Telefoonnummers

Kantoor: 0229-230010

Mobiel:   06-54204168

ADRESGEGEVENS
Kolenbergstraat 40
1695 CD Blokker, NL

Copyright © 2022 Voor al uw schilderwerken | Gasseling Bouw Groep | Privacybeleid