SPUIT WERKEN

Wij zijn ook gespecialiseerd in het verf-spuiten van zowel muurverf als houtverf . Hierbij wordt u schilderwerk niet met een kwast of een roller, maar met een verfspuit weer zo goed als nieuw gemaakt. Alles wat daarom heen beschermd moet worden plakken wij zorgvuldig af dit neemt wel wat meer tijd in beslag, maar het spuiten gaat vele malen sneller dan op de traditionele schilder wijze.

Deze systemen werken kostenbesparend voor zowel de kleine opdrachten, maar zeker voor de grotere opdrachten.

Wij hebben inmiddels ruime ervaring opgebouwd met het spuiten van onder andere woningen, winkels, kantoren, keukens en meubels. Door gebruik te maken van de modernste technieken en materialen, zijn we instaat om efficiënt en dus kostenbesparend te werken.

Dat muren en plafonds gespoten kunnen worden weten de meeste mensen al, maar tegenwoordig kunt u ook uw andere schilderwerken laten spuiten. Dat kan bijvoorbeeld zijn : houten onderdelen zoals kozijnen, deuren, plinten, trappen, plafondbalken, keukenkastjes, meubels, maar ook zeker stalen en aluminium onderdelen zoals damwand profielen, stalen constructies, hekwerken, aluminium-en stalen kozijnen, deuren en nog veel meer. Deze nieuwe spuit techniek doen we met een Airmix spuit-systeem. Voor meer informatie wat er gespoten kan worden neemt u dan gerust even contact met ons op.

Airmix spuit-systeem ook wel aircoat of combispray genoemd . Zowel bij Airless(voor muren en plafonds) als bij Airmix is de verstuiving door toevoeging van luchtdruk nog beter geworden. Met de Airmix systeem kunnen wij een laagdikte aanbrengen van 200mu, terwijl er op de traditionele manier met de kwast slechts 70mu word aangebracht. Zo kan er bijvoorbeeld heel gemakkelijk van een donkere kleur naar een lichte kleur in één behandeling dekkend gespoten worden. De spuit-verf wordt in één keer dekkend aangebracht dit betekend wel dat we op de gewone manier de ondergronden voor werken. De voordelen van Airmix spuiten zijn onder andere een dikke laagdikte en daarmee altijd dekkend, minder druk en gelijkmatig spuiten daardoor mooier resultaat, zeer fraai en glad oppervlakte, minder nevel, zowel zijdeglans als hoogglans mogelijk en alle kleuren zijn mogelijk.

Met Airless spuit systeem kunnen wij u wanden en plafonds egaal en glad afwerken. Het spuiten van wanden en plafonds laat geen ongewenste structuren achter. Voor een mooie afwerking van stuc-werk is Airless spuiten zeer aan te bevelen.Het geeft een erg fraai en gelijkmatig eindresultaat. Airless spuit-werk zorgt voor een hoog afwerking’s niveau. De voordelen van Airless spuiten zijn onder andere streep loos, geen zichtbare aanzetten en/of strepen, in een keer dekkend, de latex word doormiddel van spuiten gelijkmatig op het oppervlak aangebracht, extra kostenbesparend voor grote oppervlakten, de latex is in elke gewenste kleur leverbaar en een hoge productiesnelheid. Airless is toepasbaar op iedere wand en plafond en het kan ook over spack-spuitwerk,schuurwerk, spachtelputz, stucadoorswerk en bestaand schilderwerk.

We beseffen dat voor u de bovenstaande informatie misschien niet geheel toereikend is, maar wilt u meer weten van de mogelijkheden, heeft u nog vragen of een vrijblijvende offerte neemt u dan gerust even contact met ons op.

Buiten de spuitwerken zijn we ook gespecialiseerd in andere werkzaamheden. Voor meer informatie hierover kijk dan even bij het kopje Diensten.

CONTACT ONS

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Telefoonnummers

Kantoor: 0229-230010

Mobiel:   06-54204168

ADRESGEGEVENS
Kolenbergstraat 40
1695 CD Blokker, NL