HOUTROT REPARATIE

HOUTROT REPARATIE

Houtrot is een steeds vaker terugkomend probleem bij onderhoudswerkzaamheden van verschillende soorten projecten. Oorzaken daarvan zijn vaak achterstallig onderhoud, lekke ramen, slecht stukje hout of een verkeerde constructies van houtverbindingen. Het vervangen van een kozijn kan behoorlijk in de kosten gaan lopen. Daarom is het natuurlijk erg fijn als er gewoon een deel vervanging of reparatie mogelijk is.

Het is erg belangrijk dat houtrot op tijd ontdekt word zodat het nog mogelijk is om dit te repareren met een professionele hout vulmiddel. wij gebruiken hiervoor de Renovaid . Voor elke soort reparatie is er product voor meer informatie hier over kunt u contact opnemen of kijken bij Renovaid.nl. Heeft of weet u zelf een goed product voor deze werkzaamheden kunt u dit altijd even overleggen.

Kleine stukjes houtrot of de slechte hoeken repareren  we gewoon met alleen de Renovaid. Bij de grote reparaties zetten we een nieuw stuk hout deze plaatsen we dan met de Renovaid . Is dit allemaal niet mogelijk of heeft de klant het liever anders dan doen we ook aan deel vervanging bijvoorbeeld een nieuwe onderdorpel.

Wij zullen met de klant doornemen wat er allemaal mogelijk of noodzakelijk  is. Wij zullen tijdens een schilder en/of onderhoudsbeurt altijd melden wanneer we houtrot tegen komen of als we dingen tegen komen wat eventueel houtrot kan gaan veroorzaken.

Is repareren of deel vervanging niet meer mogelijk dan zijn wij ook gespecialiseerd in andere werkzaamheden zoals kozijnen vervangen etc. Voor meer informatie hierover kijk dan even bij het kopje Diensten.

Heeft u een woning of pand dat geïnspecteerd moet worden of een schilderbeurt nodig heeft en heeft u interesse neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie, vragen of een vrijblijvende offerte.

CONTACT ONS

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Telefoonnummers

Kantoor: 0229-230010

Mobiel:   06-54204168

ADRESGEGEVENS
Kolenbergstraat 40
1695 CD Blokker, NL

Copyright © 2022 Voor al uw schilderwerken | Gasseling Bouw Groep | Privacybeleid